ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πόρτες ασφαλείας. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν – προσέχουν οι ιδιοκτήτες μιας πόρτας ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας έχουν γίνει πλέον απαραίτητο κομμάτι ενός σπιτιού και ειδικά στις ημέρες μας που οι διαρρήξεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Η αλήθεια είναι πως όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί την ανάγκη να προστατεύσουμε τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις μας και την περιουσία μας από ανθρώπους που προσπαθούν να καπηλευτούν τον κόπο μας. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας της περιουσίας μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων είναι οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά και οι νέας γενιάς κλειδαριές ασφαλείας.

1. Μια πόρτα ασφαλείας μας παρέχει πραγματική ασφάλεια μόνο όταν είναι κλειδωμένη

Οι πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια ΜΟΝΟ όταν είναι κλειδωμένες. Μια ξεκλείδωτη πόρτα ασφαλείας είναι μια απλή πόρτα την οποία είναι πάρα πολύ εύκολο να την ανοίξει κάποιος. Η διαδικασία της διάρρηξης σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να είναι πιο απλή και από το να προσπαθούσε κάποιος να παραβιάσει μια συμβατική πόρτα. Φροντίστε λοιπόν να κλειδώνετε ΠΑΝΤΑ την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σας.

2. Αναβάθμιση της κλειδαριάς ή του κυλίνδρου

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση πως η πόρτα που αγοράσαμε πριν από 10 ή 15 χρόνια συνεχίζει να μας παρέχει την ίδια ασφάλεια. Αυτό είναι το σημαντικότερο και μεγαλύτερο λάθος μας. Οι πόρτες ασφαλείας μας παρέχουν την δυνατότητα συνεχών αναβαθμίσεων της κλειδαριάς και του κυλίνδρου προκειμένου μας παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι και εμείς ενδιαφερόμαστε να μάθουμε.

Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ποτέ τα κλειδιά μας σε τρίτους.

Τα κλειδιά μας θα πρέπει να είναι μη αντιγράψιμα (με κάρτα ιδιοκτησίας) και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δίνουμε την δυνατότητα σε τρίτους (parking, φίλοι, συνεργάτες) να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Μάθετε τα πάντα για τις πόρτες ασφαλείας

Καλό θα είναι όταν αγοράζετε μια πόρτα ασφαλείας να ενημερώνεστε σωστά για το τι πραγματικά μας παρέχει μια πόρτα ασφαλείας, τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει να κάνετε. Η εταιρεία μας προσπαθεί να σας έχει συνεχώς ενήμερους σχετικά με όλες τις εξελίξεις στον κλάδο των πορτών ασφαλείας προκειμένου να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς. Επισκεφθείτε το site μας και κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελίξεις. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή ακόμη και να μας επισκεφτείτε στον χώρο του φυσικού μας καταστήματος.