ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Smart lock θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας
(Smart lock).

Ξεκλειδώστε την πόρτα ασφαλείας σας από το κινητό σας.

Η Ιταλική εταιρεία FIAM (γκρουπ ISEO), µε 50 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή κλειδαριών, παρουσιάζει τη νέα ηλεκτρομηχανική κλειδαριά X1R για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Ένας τέλειος συνδυασμός Μηχανικής και Ηλεκτρονικών.

Διαβάστε & Ενημερωθείτε για τις λεπτομέριες και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σας

Στην idoors καταφέρνουμε πάντα να εναρμονιστούμε στις εξελίξεις και σε πολλές περιπτώσεις να πρωτοτυπήσουμε μέσω καινοτόμων ιδεών προσφέροντας σας λύσεις.

Με τον τρόπο αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας σε κάποιον επισκέπτη, ενοικιαστή, συνεργάτη ή φίλο σας χωρίς να του έχετε δώσει κλειδιά και χωρίς να απαιτείτε η φυσική σας παρουσία. Το σημαντικότερο όλων είναι πως σε κάθε περίπτωση η πόρτα σας θα είναι πάντα κλειδωμένη παρέχοντας σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο της πόρτας ασφαλείας του χώρου σας ακόμη και όταν δεν είσαστε παρόντες.

Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για ιδιοκτήτες διαμερισμάτων Airbnb.

Εύκολη τοποθέτηση.

Οι ηλεκτρικές συνδέσεις είτε κατά την κατασκευή της πόρτας είτε κατά την τοποθέτηση της κλειδαριάς είναι λίγες και εύκολες. Γίνονται αυθημερόν χώρις αναστάτωση. Όλη η διαδικασία γίνεται από εμάς. Όπως και η παροχή service αν ποτέ χρειαστεί.

Αξιόπιστη & απροβλημάτιστη λειτουργία.

Η κλειδαριά ασφαλείας έχει περάσει µε επιτυχία εξαντλητικά test αντοχής

παρέχεται µε 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (η εγγύηση παρέχεται στον έμπορο, όχι στον τελικό αγοραστή).

Η έκδοση µε αλκαλικές μπαταρίες, εγγυάται όχι λιγότερες από 40.000 λειτουργίες της κλειδαριάς (ανοίγματα και κλεισίματα υπό ιδανικές συνθήκες). Ο εσωτερικός μηχανισμός µε τα γρανάζια εγγυάται ότι η κλειδαριά θα μπορεί να λειτουργεί και µε το συμβατικό κλειδί του κυλίνδρου, σε περίπτωση κινδύνου, πανικού ή προβλημάτων στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η κλειδαριά ασφαλείας έχει κατασκευασθεί µε τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το συμβατικό κλειδί του κυλίνδρου να έχει πάντα προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Υψηλή ασφάλεια.

Η κλειδαριά ασφαλείας κλειδώνει αυτόματα (προαιρετικά).

Αυτό σημαίνει ότι όταν η πόρτα κλείσει, οι πύροι της κλειδαριάς εξέρχονται αυτόματα στη θέση κλειδώματος. Επίσης, η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα (προαιρετικά). Δηλαδή, τραβιούνται η “γλώσσα” και οι πύροι στη θέση ξεκλειδώματος.

Η κλειδαριά ασφαλείας δεν μένει ποτέ ξεκλείδωτη, αφού ακόμα και σε περίπτωση που επιλέξουμε να την ξεκλειδώσουμε και για οποιοδήποτε λόγο δεν ανοίξουμε την πόρτα, η κλειδαριά ασφαλείας ξανακλειδώνει αυτόματα σε 15″.

Έλεγχο πρόσβασης
(access control).

Η κλειδαριά ασφαλείας δίνει τη δυνατότητα να ορισθεί ποιοί μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την πόρτα,

Eπίσης μπορούν να προσθέτονται ή να καταργούνται δικαιώματα πρόσβασης. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό σας.

Πολύπλευρη λειτουργία.

Οι λειτουργίες της κλειδαριάς ασφαλείας (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, κλπ. μπορούν γίνουν µε 3 διαφορετικούς τρόπους, κατ’ επιλογή

1. Με το xKEY

Είναι ένα ηλεκτρονικό κλειδί που περιέχει πομπό και το οποίο ξεκλειδώνει την κλειδαριά, απλά πλησιάζοντάς το στον δέκτη που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας. Ο δέκτης αναγνωρίζει το ηλεκτρονικό κλειδί και η πόρτα ξεκλειδώνει.

Με το xKEY, ο χρήστης μπορεί:

β) Να προγραμματίσει τις λειτουργίες της κλειδαριάς ασφαλείας

γ) Να προγραμματίσει νέα ηλεκτρονικά κλειδιά δίνοντας πρόσβαση σε νέους χρήστες ή να ακυρώσει ηλεκτρονικά κλειδιά καταργώντας χρήστες

δ) Απλώς (και αποκλειστικά) να ξεκλειδώνει την πόρτα. Ένα μηχανικό κλειδί κυλίνδρου μπορεί να “αποθηκευθεί” μέσα στο xKEY και να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά ο κύλινδρος, στο μήκος που απαιτείται.

Με το πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο έχει ενσωματωμένο δέκτη για να προσφέρει και τη δυνατότητα λειτουργίας µε xΚΕΥ (περίπτωση 1.).

Το πληκτρολόγιο δέχεται έναν αριθμητικό κωδικό (μέγιστος αριθμός ψηφίων 8, ο κωδικός επεξεργάζεται από την ηλεκτρονική συσκευή επεξεργασίας που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της πόρτας και εφόσον είναι ο σωστός, η κλειδαριά ξεκλειδώνει. Ο κωδικός είναι κρυπτογραφημένος και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική μνήμη της κλειδαριάς, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο (και πάντως εξαιρετικά δύσκολο) τον παράνομο χειρισμό του πληκτρολογίου από τρίτα πρόσωπα µε σκοπό την εύρεση του κωδικού. Το πληκτρολόγιο έχει οπίσθιο φωτισμό, για χρήση του κατά τη νύχτα, ο οποίος ενεργοποιείται µε το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου.

Με το τηλεκοντρόλ

Είναι “κυλιόμενου κωδικού” που σημαίνει ότι η συχνότητα αλλάζει κάθε φορά που πατάμε το κουμπί.

Το τηλεκοντρόλ έχει τρία κανάλια (κουμπιά) :

Το ένα κουμπί χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς ασφαλείας, ενώ τα άλλα δύο μπορούν να ανοίγουν την γκαραζόπορτα ή άλλες πόρτες, κατόπιν αντίστοιχου προγραμματισμού. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλεκοντρόλ ως πρόσθετο τρόπο ξεκλειδώματος της κλειδαριάς, ανεξάρτητα αν η κλειδαριά είναι εξοπλισμένη µε το xKEY (περίπτωση 1.) ή το πληκτρολόγιο (περίπτωση 2.). Το τηλεκοντρόλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η εγκατάσταση της κλειδαριάς ασφαλείας έχει γίνει µε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή µε άμεση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί µε αλκαλικές μπαταρίες).

Διαφορετικοί τρόποι εγκατάστασης

Η κλειδαριά ασφαλείας μπορεί να εγκατασταθεί µε 3 διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα µε τις ανάγκες σας :

προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία.

Διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας

α) Με αλκαλικές μπαταρίες

β) Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

γ) Με άμεση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Αισθητικό ταίριασμα µε τα υπόλοιπα αξεσουάρ της πόρτας.

Τα μεταλλικά “δαχτυλίδια” που περιβάλλουν τα εξαρτήματα της κλειδαριάς (όπως το πληκτρολόγιο, το δέκτη, τη μονάδα προγραμματισμού, κλπ), παραδίδονται σε διάφορα φινιρίσματα (χρυσό, χρωμέ, χρωμέ µατ και bronze), έτσι ώστε να ταιριάζουν µε υπόλοιπα αξεσουάρ της πόρτας (π.χ. πόμολα, επιστόμια κυλίνδρου, κλπ).

Ευρεία χρήση.

Η X1R μπορεί να εγκατασταθεί σε πόρτα κυρίας εισόδου πολυκατοικίας (ξεκλειδώνει µε το θυροτηλέφωνο κάθε διαμερίσματος), όπως και στην κύρια πόρτα διαμερίσματος.

Μπορεί, δε, να συνδυασθεί και να λειτουργήσει μαζί µε συστήματα συναγερμού και συστήματα οικιακών αυτοματισμών (“έξυπνο σπίτι”).

Τεχνικά χαρακτηριστικά κλειδαριάς ασφαλείας X1R

  • Τροφοδοσία ρεύματος : 9V DC
  • Κατανάλωση ρεύματος: 0,2 Α
  • Χρόνος κλειδώματος όταν η πόρτα είναι κλειστή : 1,5″

Πάρτε τον έλεγχο!

Τώρα μπορείτε να προστατεύσετε το σπίτι, την επιχείρηση και την οικογένειά σας με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που σας προσφέρει πολλά περισσότερα.
Ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά με μια εύχρηστη εφαρμογή smartphone που σας επιτρέπει να ελέγχετε το σύστημα από απόσταση και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάστασή του.
Αν υπάρχει συμβάν συναγερμού, εσείς ή ο πάροχος ασφάλειας θα λάβετε βίντεο κλιπ ή ακίνητες εικόνες του σπιτιού σας, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε αν υπάρχει πραγματική απειλή και εάν πρέπει να αναλάβετε περαιτέρω ενέργειες. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ζωντανά βίντεο οποιαδήποτε στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού, εάν έχετε κάποιες ανησυχίες, για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι και η οικογένειά σας είναι ασφαλείς.