ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Kάντε τις παλιές σας πόρτες ασφαλείας να μοιάζουν με καινούργιες

Οι πόρτες ασφαλείας μας παρέχουν πέρα από την ασφάλεια τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε όλα επιμέρους στοιχεία επάνω τους και να τις κάνουμε να μοιάζουν με καινούργιες. Κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο στις υπάρχουσες ξύλινες πόρτες. Η πόρτα ασφαλείας είναι ένα από κομμάτια που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο design του χώρου τόσο εσωτερικά του σπιτιού όσο και εξωτερικά. Ο χώρος που πιάνουν είναι αρκετά μεγάλος συγκριτικά με άλλα αντικείμενα και είναι από τα πρώτα που παρατηρεί κάποιος επισκέπτης. Το ίδιο ισχύει και για τις πόρτες εισόδου των πολυκατοικιών. Σκεφτείτε μόνο πως η πρώτη επαφή ενός άλλου ανθρώπου με το στιλ του σπιτιού σας είναι η πόρτα εισόδου που θα αντικρίσει. Είναι το πρώτο στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να αρχίσει να χτίζει την εικόνα που θα σχηματίσει για το γούστο σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν εάν θέλουμε να φροντίσουμε για την καλή αισθητική ενός χώρου να ξεκινήσουμε από τις πόρτες.

Αντικαταστήστε τις παλιές επενδύσεις της πόρτας ασφαλείας

Στην idoors σας παρέχουμε την δυνατότητα τις αντικατάστασης συνολικά όλων των επιφανειών της πόρτας σας ή τμηματικά αλλάζοντας την εσωτερική ή την εξωτερική όψη μεμονωμένα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων πραγματικά επιλογών στις παρακάτω κατηγορίες επενδύσεων πορτών ασφαλείας Laminate (CPL) PVC Φυσικού καπλαμά και Λάκας Αλουμινίου (για πόρτες εξωτερικού χώρου οι οποίες βρέχονται)

Πόρτα εισόδου.
Τοποθέτηση δική μας.

Αντικαταστήστε την κλειδαριά της πόρτας ασφαλείας σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αντικατάσταση και αναβάθμιση της κλειδαριάς στην πόρτα σας επισκεφθείτε το site μας στην κατηγορία αναβάθμιση κλειδαριάς και εκεί θα βρείτε όλες τις δυνατές λύσεις.

Πόρτα Ασφαλείας idoors.
Δείγμα από το επίσημο Portfolio μας.

Αλλάξτε τα αξεσουάρ

Τα περισσότερα από τα πόμολα και λαβές έχουν χάσει τη λάμψη τους και συχνά το χρώμα τους. Πολύ εύκολα μπορείτε να δώσετε άλλη όψη και κομψότερο design στην πόρτας σας.

Αντικαταστήστε την παλιά πόρτα με μια πόρτα ασφαλείας

Εάν πάλι αυτό που επιθυμείτε είναι να αλλάξετε εντελώς το στιλ αλλά και την αισθητική του χώρου τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε την παλιά σας πόρτα με μία καινούργια. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι οι πόρτες ασφαλείας, με αυτό τον τρόπο θα έχετε κάνει μια επένδυση τόσο στην συνολική εμφάνιση του σπιτιού σας όσο και στην ασφάλεια της οικογένειάς σας. Δείτε το site μας www.idoors.gr , κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελίξεις. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή ακόμη και να μας επισκεφτείτε στον χώρο του φυσικού μας καταστήματος.