Πόρτες Ασφαλείας

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μια πόρτα ασφαλείας, δεν πρέπει να φαίνεται μόνο ασφαλής, αλλά και να είναι, δηλαδή να δυσκολεύει κάποιον να την διαρρήξει..

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αρχικά κοιτάζουμε την θωράκιση να είναι ενισχυμένη (διπλή), την κλειδαριά ασφαλείας να είναι κλειδαριά κυλίνδρου και τέλος την διαβεβαίωση πως η τοποθέτηση της θα γίνει με τσιμέντο και όχι με αφρό.

Προσοχή στη κλειδαριά ασφαλείας.

Αν η πόρτα έχει κλειδαριά με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου, τότε η ασφάλεια είναι μηδενική! Οι κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου παραβιάζονται πολύ εύκολα. Θα πρέπει να επιλέξετε μια κλειδαριά με μικρό κλειδί.

Πόρτα εισόδου. Τοποθέτηση δική μας.

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με defender και σύστημα καταπέλτη


Οι κλειδαριές κυλίνδρου συνοδεύονται από το defender το οποίο τοποθετείται μπροστά από τον κύλινδρο και την κλειδαριά ασφαλείας, και αυξάνει το βαθμό δυσκολίας σε πιθανή διάρρηξη. Προσοχή η κλειδαριά κυλίνδρου θα πρέπει να έχει το σύστημα καταπέλτη το οποίο λειτουργεί ως εξής: όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη, και ο επίδοξος διαρρήκτης καταφέρει να σπάσει τον κύλινδρο (αφαλό) της κλειδαριάς και να τον αφαιρέσει τελείως, τότε αυτόματα ο ειδικός μηχανισμός πέφτει εσωτερικά στην πόρτα ασφαλείας και μπλοκάρει όλους τους πύρους στη θέση κλειδώματος.

Οι κλειδαριές ασφαλείας με μικρό κλειδί (κλειδαριά κυλίνδρου) Defender και το σύστημα καταπέλτη, συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας.

Αυτό φτάνει για την πόρτα ασφαλείας μας;

Μέχρι ενός βαθμού, καλό θα είναι να αυξήσουμε επιπλέον την ασφάλεια, προσθέτοντας ένα ισχυρότερο defender (Sferick ή magnetic) και προσθέτοντας έναν κύλινδρο με μη αντιγράψιμα κλειδιά.

Πόρτα Ασφαλείας idoors.
Δείγμα από το επίσημο Portfolio μας.

Επιπλέον ασφάλεια

Επιλέγοντας τα παραπάνω ο μόνος τρόπος να εισέλθει κάποιος διαρρήκτης από την πόρτα, είναι να κόψει με τροχό ένα κομμάτι της.

Γι’ αυτό βάζουμε διπλή θωράκιση ή επιλέγουμε να βάλουμε πόρτα ασφαλείας με ενσωματωμένο συναγερμό. Με τον συναγερμό έχουμε υψηλή ασφάλεια επειδή ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος συναγερμός της πόρτας ασφαλείας, στην περίπτωση που ακουμπήσει τροχός, ή αν πειραχτεί η κλειδαριά.

Πόρτες ασφαλείας της idoors

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μας συμπεριλαμβάνουν πάντα ενισχυμένη θωράκιση, κλειδαριά ασφαλείας με μικρό κλειδί, Defender και σύστημα προστασίας καταπέλτη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, ή ακόμα και να κλείσετε ένα ραντεβού να σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος σύμβουλος.

Πόρτες ασφαλείας. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν – προσέχουν οι ιδιοκτήτες μιας πόρτας ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν – προσέχουν οι ιδιοκτήτες μιας πόρτας ασφαλείας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τι θα πρέπει να γνωρίζουν - προσέχουν οι ιδιοκτήτες μιας πόρτας ασφαλείας. idoors 30 Ιουνίου 2018 Οι πόρτες ασφαλείας έχουν γίνει πλέον απαραίτητο κομμάτι ενός σπιτιού και ειδικά στις ημέρες μας που οι διαρρήξεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο....

read more
Kάντε τις παλιές σας πόρτες ασφαλείας να μοιάζουν με καινούργιες

Kάντε τις παλιές σας πόρτες ασφαλείας να μοιάζουν με καινούργιες

Πόρτες Ασφαλείας Χρήσιμες Πληροφορίες Συμβουλές για να κάνετε τις παλιές σας πόρτες ασφαλείας να μοιάζουν με καινούργιες Οι πόρτες ασφαλείας μας παρέχουν πέρα από την ασφάλεια τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε όλα επιμέρους στοιχεία επάνω τους και να τις κάνουμε να...

read more
Smart lock θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Smart lock θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας (Smart lock). Ξεκλειδώστε την πόρτα ασφαλείας σας από το κινητό σας. Η Ιταλική εταιρεία FIAM (γκρουπ ISEO), µε 50 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή κλειδαριών, παρουσιάζει τη νέα ηλεκτρομηχανική κλειδαριά X1R για...

read more

Ενδιαφέρεστε ?

Επικοινωνήστε για τις Ερωτήσεις σας
Επικοινωνία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ούλωφ Πάλμε 32 Ιλίσια

Ζωγράφου / Αθήνα , Ελλάδα

idoorsgreece@gmail.com
21 1184 7972